Wat kost de workshop ?

Keramiek workshop in Frankrijk


Een keramiek workshop kost € 275,- voor een week, dat is € 55,- per dag.

Schilderworkshop in Frankrijk


Een schilder workshop kost € 250,-

voor een week, dat is € 50,- per dag.Deze kosten zijn alleen voor de workshop, inclusief les en alle materialen. Voor je verblijf kun je kiezen uit bijvoorbeeld onze camping of een van onze gites voor 2 of meer personen. Kijk even op "uw verblijf en prijzen", op deze website


Wanneer beginnen de workshops?

Vanaf juni t/m september zijn er wekelijks workshops. U kunt zich ten alle tijden aanmelden, of vrijblijvend informatie aanvragen via het contactformulier.Hoe werkt de Workshop?

In principe kom je voor een week, ( alleen, of met een bestaande groep), maar het is ook mogelijk, om bijvoorbeeld meerdere dagen te komen, of een dagje over te slaan.

E.e.a. is mede afhankelijk van de techniek die je kiest. Een Raku workshop is heel goed in 1 week te doen: maandag en dinsdag maken we werk, dat donderdag geglazuurd wordt en dan is de vrijdag voor het Raku stookproces. 

De lessen zijn van maandag t/m vrijdag en beginnen altijd om half tien tot 1 uur. De middag is voor zelfstandig verder werken, maar je kunt ook gaan zwemmen of wandelen. Ik geef les de hele zomer, elke week.


het atelier

Het ruime atelier op landgoed Le Pagnon is van alle materialen voorzien.

Ik heb meerdere ovens, klei, glazuren

+ een grote voorraad teken-en schildermaterialen.

Voor inspiratie kun je terecht in mijn bibliotheek.