Maison-de-Maitre


Je huis voor de workshop tot 5 personen

Hoogseizoen € 750,- / Laagseizoen € 550,- per week

Schoonmaakkosten € 60,- + toeristenbelasting


ruim vakantiehuis in de Frankrijk

Maison-de- Maître, de naam zegt het al: het Herenhuis van le Pagnon. Hier woonde de "herenboer", de Patron van le Pagnon.

 

Vandaar de origininele ligging en uitstraling van het huis: eigen oprijlaan, rozentuin en authentieke vormgeving.

Voor gasten van de workshop ook zeer geschikt met bv meerder stellen, of een groep.

 

Je zult je hier snel thuis voelen, een huis met eeuwenoude tradities en van alle g[moderne gemakken voorzien.


rust, ruimte en gezelligheid

Het bestaat nog: heerlijke stilte zonder achtergrond geluiden. Je staat er verbaasd van, alleen de vogels maken lawaai. Een uil in de middernacht, een specht in de middagzon.

 

workshop in Frankrijk

Voor je workshop met een groep, of een onderdeel van een groep, kun je prima terecht in het Maison-de-Maître. Bijzondere privacy midden in de natuur en kunst met een grote K om de hoek.
Een gezellige woonkamer, met openslaande deuren naar de tuin, en een eetkeuken, voorzien van alle moderne gemakken: afwasmachine, koelkast, magnetron, oven etc.

Televisie met Nederlandse en buitenlandse zenders, en natuurlijk Internet


Er zijn drie slaapkamers in het Maison-de-Maitre. Er is ruimte voor 5 personen, maar er kan eventueel een bed bijgezet worden. De slaapkamers liggen op de 1e etage, waar ook een extra toilet is.


En natuurlijk een prettige badkamer, met toilet, en douche + vaste wastafel

18e eeuwse romantiek  én heerlijk privé

Elk seizoen een ander plaatje: rozen, magnolia, pruimenbloesem, wilde orchideeën. Romantische tuin met voldoende schaduw, en heerlijk privé, afgeschermd van de andere gites.

Schaduw heb je soms nodig in de zomer en daar zorgen deze gigantische kastanjebomen voor. Je buitenterras , eettafel, of luie ligstoelen. Ik zal het maar verklappen: de mooiste maand is juni